Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy products

Опис

Бібліографічний опис

Кігель, Н. Ф. Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Пищевые технологии. Могунция Украины. – 2007. – № 2. – С. 24–26.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в