Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.

Опис

Ключові слова

режими обробки, modes of treatment, сирне зерно, cheese grain, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6, № 3. – С. 14–19.

Зібрання