Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи. Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.

Опис

Ключові слова

режими обробки, modes of treatment, сирне зерно, cheese grain, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Боднарчук, О. В. Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6, № 3. – С. 14–19.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced