Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено дані про вплив режимів обробки сирного зерна на якість сирів швейцарської групи.
Information is resulted about influence of the modes of treatment of cheese grain on quality of cheeses of swiss group.
Опис
Ключові слова
режими обробки, modes of treatment, сирне зерно, cheese grain, якість, quality, сири швейцарської групи, cheeses of swiss group, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Боднарчук, О. В. Дослідження режимів обробки сирного зерна під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького. – 2004. – Т. 6, № 3. – С. 14–19.