Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, microflora, кефірна закваска, kefir ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Боднарчук // Вісник аграрної науки. – 2009. – № 8. – С. 71–73.

Зібрання