Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19769
Title: Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування
Authors: Шульга, Наталія Михайлівна
Боднарчук, Оксана Василівна
Кігель, Наталя Федорівна
Keywords: кефір
кефірні грибки
бродіння
вуглекислий газ
kefir
kefir fungi
fermentation
carbon dioxide
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2009
Citation: Шульга, Н. М. Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування / Н. М. Шульга, О. В. Бондарчук, Н. Ф. Кігель // Сучасні аспекти раціонального харчування : матеріали П наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Київ, 21–22 травня. – К. : УНДІХ, 2009. – 144 с.
Abstract: В результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19769
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prirodnii_simbioz.pdf64.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.