Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В результаті дослідження кефірних грибків встановлено їх домінуючі види в кефірі та вплив на якість готового продукту. As a result of research of kefir fungi their dominant kinds in kefir and influence on quality of the prepared product are set.

Опис

Ключові слова

кефір, кефірні грибки, бродіння, вуглекислий газ, kefir, kefir fungi, fermentation, carbon dioxide, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Природний симбіоз кефірних грибків як незамінний компонент здорового харчування / Н. М. Шульга, О. В. Бондарчук, Н. Ф. Кігель // Сучасні аспекти раціонального харчування : матеріали П наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Київ, 21–22 травня. – К. : УНДІХ, 2009. – 144 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced