Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив комплексних ферментних препаратів (ФП) на ступінь біоконверсію біополімерів зернової сировини. Наведені хіміко-технологічні показники зрілих бражок, отриманих із використанням комплексів ФП селективної дії і стабілізатора активності ферментів іонів Са++. Із використанням різних ферментів при рН 3,6 – 4,5 в бражних дистилятах зменшується вміст естерів на 15 %, вищих спиртів і органічних кислот на 6 і 43 % відповідно.
The influence of complex enzymes (AF) on the degree of bioconversion biopolymers grain materials. These chemical and technological parameters of mature brazhok obtained using complexes AF selective action of enzymes and stabilizer Ca + +. With the use of different enzymes at pH 3.6 - 4.5 in wassail distillates content decreases by 15% esters, higher alcohols and organic acids by 6 and 43%, respectively.

Опис

Ключові слова

сусло, дріжджі, фермент, зріла бражка, органічні домішки, must, yeasts, enzyme, fermented, wash, organic admixtures, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, П. М. Бойко, Г. В. Єрмакова // 2012.

Зібрання