Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив комплексних ферментних препаратів (ФП) на ступінь біоконверсію біополімерів зернової сировини. Наведені хіміко-технологічні показники зрілих бражок, отриманих із використанням комплексів ФП селективної дії і стабілізатора активності ферментів іонів Са++. Із використанням різних ферментів при рН 3,6 – 4,5 в бражних дистилятах зменшується вміст естерів на 15 %, вищих спиртів і органічних кислот на 6 і 43 % відповідно.
The influence of complex enzymes (AF) on the degree of bioconversion biopolymers grain materials. These chemical and technological parameters of mature brazhok obtained using complexes AF selective action of enzymes and stabilizer Ca + +. With the use of different enzymes at pH 3.6 - 4.5 in wassail distillates content decreases by 15% esters, higher alcohols and organic acids by 6 and 43%, respectively.

Опис

Ключові слова

сусло, дріжджі, фермент, зріла бражка, органічні домішки, must, yeasts, enzyme, fermented, wash, organic admixtures, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Вплив мультиензимного комплексу ферментних препаратів на біоконверсію біополімерів в спиртовому виробництві / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, П. М. Бойко, Г. В. Єрмакова // 2012.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced