DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Патенти ІПДО >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19823

Название: Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)
Другие названия: Culture of bacteria of Lactobacillus acidophilus, which is used for the production of zakvaskovykh cultures for runnet cheeses (Invention patent number № 91417)
Авторы: Кігель, Наталя Федорівна
Шульга, Наталія Михайлівна
Kigel, Natalia
Shulga, Natalia
Ключевые слова: технологічні фактори
технологические факторы
technological factors
закваска
ferment
штам бактерій
штамм бактерий
culture of bacteria
сироробство
сыроделие
cheesemaking
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Пат. 91417 Україна, МПК С 12 N 1/20, А 23С 19/00, А 23С 19/032. Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів / Кігель Н. Ф., Шульга Н. М., заявник та патентотрим. ТІММ УААН. – заявл. 16.10.08; опубл. 26.07.08, Бюл. № 14.
Краткий осмотр (реферат): Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій. Представлены материалы о новизне и праве на получение патента на использование в заквасочных культурах для производства сыров нового штамма бактерий. Materials are presented about a novelty and right on the receipt of patent on the use in ferment cultures for the production of cheeses of new culture of bacteria.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19823
Appears in Collections:Патенти ІПДО

Files in This Item:

File Description SizeFormat
shtam_bakterii_lactobacillus.pdf137,92 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback