Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів (Патент на винахід № 91417)

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на використання у заквашувальних культурах для виробництва сирів нового штаму бактерій.

Опис

Ключові слова

технологічні фактори, технологические факторы, technological factors, закваска, ferment, штам бактерій, штамм бактерий, culture of bacteria, сироробство, сыроделие, cheesemaking, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Патент № 91417 Україна, МПК С 12 N 1/20, А 23С 19/00, А 23С 19/032 Штам бактерій Lactobacillus acidophilus, що використовується у виробництві заквашу вальних культур для сичужних сирів / Кігель Н. Ф., Шульга Н. М., заявник та патентотрим. ТІММ УААН. – заявл. 16.10.08 ; опубл. 26.07.08 ; Бюл. № 14 2008 р.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced