Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19825
Title: Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753)
Authors: Кігель, Наталя Федорівна
Шульга, Наталія Михайлівна
Боднарчук, Оксана Василівна
Keywords: технологічні фактори
technological factors
бактеріальний концентрат
bacterial concentrate
сироробство
cheesemaking
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2006
Citation: Пат. 74753 Україна, МПК (2006) С 12 N 1/20, А 23С 19/032, А 23С 9/068 (2006/01). Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання / Кігель Н. Ф., Шульга Н. М., Боднарчук О. В.; заявник та патентотрим. ТІММ УААН. – заявл. 13.04.05; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.
Abstract: Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення для виробництва твердих сирів. Materials are presented about a novelty and right on the receipt of patent on the method of receipt of bacterial concentrate of the direct bringing for the production of hard cheeses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19825
Appears in Collections:Патенти ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
odergannja_koncentraru.pdf147.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.