Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання (Патент на винахід № 74753)

Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено матеріали щодо новизни та права отримання патенту на спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення для виробництва твердих сирів. Materials are presented about a novelty and right on the receipt of patent on the method of receipt of bacterial concentrate of the direct bringing for the production of hard cheeses.

Опис

Ключові слова

технологічні фактори, technological factors, бактеріальний концентрат, bacterial concentrate, сироробство, cheesemaking, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Пат. 74753 Україна, МПК (2006) С 12 N 1/20, А 23С 19/032, А 23С 9/068 (2006/01). Спосіб одержання бактеріального концентрату прямого внесення «Темп» для твердих сичужних сирів з високою температурою другого нагрівання / Кігель Н. Ф., Шульга Н. М., Боднарчук О. В.; заявник та патентотрим. ТІММ УААН. – заявл. 13.04.05; опубл. 16.01.06, Бюл. № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced