DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19830

Название: Antioxidants in food and food antioxidants
Другие названия: Антиоксиданти в продуктах харчування і харчових антиоксидантів
Авторы: Pasichny, Vasiliy
Omelchenko, Khrystyna
Polumbryk, Maksim
Пасічний, Василь Миколайович
Омельченко, Христина Володимирівна
Полумбрик, Максим Олегович
Ключевые слова: lipids
antioxidants
oxidation
ліпіди
окислення
антиоксиданти
липиды
антиоксиданты
окисление
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра харчової хімії
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Antioxidants in food and food antioxidants / V. M. Pasichniy, Ch. V. Omelchenko, M. O. Polumbryk, M. V. Kirkova // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 17-18.
Краткий осмотр (реферат): One of the major changes that occurs during processing, distribution and final preparation of food is oxidation. The main adverse effect of food oxidizing is a change in sensory quality, rancidity, vitamin destruction, color and food quality loss. Antioxidants are one of the principal ingredients that protect food quality by preventing oxidative deterioration of lipids. Одним з основних змін, які відбулися під час обробки, розподілу і кінцевого приготування їжі є окислення. Основним побічним ефектом харчового окислення є зміна сенсорного якості, що не прогірклим, вітамін знищення, кольору і втрати якості харчових продуктів. Антиоксиданти є одним з головних інгредієнтів, які захищають якість їжі, запобігаючи окислювальному псуванню ліпідів. Одним из основных изменений, которые произошли во время обработки, распределения и конечного приготовления пищи является окисление.Основным побочным эффектом пищевого окисления является изменение сенсорного качества, не прогорклым, витамин уничтожения, цвета и потери качества пищевых продуктов. Антиоксиданты являются одним из главных ингредиентов, которые защищают качество пищи, предотвращая окислительную порчу липидов.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19830
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
4.pdf102,04 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback