Antioxidants in food and food antioxidants
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
One of the major changes that occurs during processing, distribution and final preparation of food is oxidation. The main adverse effect of food oxidizing is a change in sensory quality, rancidity, vitamin destruction, color and food quality loss. Antioxidants are one of the principal ingredients that protect food quality by preventing oxidative deterioration of lipids.
Опис
Ключові слова
lipids, antioxidants, oxidation, ліпіди, окислення, антиоксиданти, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Antioxidants in food and food antioxidants / V. M. Pasichniy, Ch. V. Omelchenko, M. O. Polumbryk // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 17-18.