DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2015 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19930

Название: Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку
Другие названия: Hospitality: innovative directions of development
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: сфера обслуговування
готельний бізнес
ресторанна продукція
готельно-ресторанна справа
кулінарна етнологія
екогастрономія
Spa-індустрія
сфера обслуживания
гостиничный бизнес
ресторанная продукция
гостинично-ресторанное дело
экогастрономия
кулинарная этнология
Spa-индустрия
service sector
food products
hospitality
hotel and restaurant business
ecogastronomy
culinary Ethnology
Spa industry
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015 р. – 274 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку». Розглянуто історію, сучасний стан та перспективи розвитку готельного бізнесу, інноваційні технології ресторанної продукції, маркетинг та менеджмент, стратегічний та інноваційний розвиток закладів готельно-ресторанного бізнесу, сучасні інформаційні та комунікативні технології в готельно-ресторанній справі, світові досягнення в сучасній Spa-індустрії, сучасні наприями розвитку еногастрономії та кулінарної етнології, сервісологію в індустрії гостинності, сучасні можливості та перспективи проектування та дизайну закладів готельно-ресторанного бізнесу, а також наукове забезпечення та проблеми якості підготовки кадів у сфері обслуговування. Розраховано на фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі. Издание содержит материалы Международной научно-практической конференции «Гостинично-ресторанный бизнес: инновационные направления развития». Рассмотрены история, современное состояние и перспективы развития гостиничного бизнеса, инновационные технологии ресторанной продукции, маркетинг и менеджмент, стратегический и инновационный развитие заведений гостинично-ресторанного бизнеса, современные информационные и коммуникативные технологии в гостинично-ресторанном деле, мировые достижения в современной Spa-индустрии, современные наприями развития эногастрономии и кулинарной этнологии, сервісологію в индустрии гостеприимства, современные возможности и перспективы проектирования и дизайна заведений гостинично-ресторанного бизнеса, а также научное обеспечение и проблемы качества подготовки кадів в сфере обслуживания. Рассчитано на специалистов и исследователей, которые занимаются обозначенными проблемами в гостинично-ресторанном бизнесе. The publication contains the proceedings of the International scientific-practical conference "Hotel and restaurant business: innovative directions of development". Discusses the history, current state and prospects of development of hotel business, innovative technologies in food production, marketing and management, strategic and innovative development of the institutions of hotel and restaurant business, modern information and communication technologies in hotels and restaurants sector, world achievements in the modern Spa industry, modern napriamy development of food and wine and culinary Ethnology, servall in the hospitality industry, modern opportunities and prospects of planning and design institutions of hotel and restaurant business, as well as scientific support and the problems of the quality of training cadw in the service sector. Designed for professionals and researchers who are designated by the problems in the hospitality industry.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19930
Appears in Collections:2015

Files in This Item:

File Description SizeFormat
MMK GRS 2015 (1).pdf5,83 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback