Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19953
Title: Спосіб консервування фаршу рибного кормового (Патент на корисну модель № 54784)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Віннов, Олексій Сергійович
Хомічак, Любомир Михайлович
Keywords: електроактивований розчин
електроліз
фарш рибний
рибні відходи
electroactivated solution
electrolysis
fish wastes
mince fish
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 54784 U Україна, A23K 1/10, A23B 4/12, A22C 25/00. Спосіб консервування фаршу рибного кормового / О. С. Віннов, Л. М Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201005761 ; заявл. 12.05.2010 ; опубл. 25.11.2010, Бюл. № 22.
Abstract: Спосіб консервування фаршу рибного кормового включає подрібнення рибних відходів, дрібної риби та риби, відсортованої при виготовленні харчової продукції. Фарш змішують з морською водою або розчином хлориду натрію 0,3 % у кількості 4-6 %, піддають електролізу при густині електричного струму 200-400 А/м2 до досягнення фаршем рН 3, фасують та закупорюють. A method for preserving feed minced fish includes mincing fish wastes, small-sized fish and fish sorted by making food products. The minced fish is mixed with seawater or a solution of sodium chloride 0.3 % in an amount of 4-6 %, subjected to electrolysis at an electric current density of 200-400 A/m2 up to achieving pH 3 by the minced fish, prepacked and closed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19953
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54784.pdf91.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.