Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19953
Title: | Спосіб консервування фаршу рибного кормового (Патент на корисну модель № 54784) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Віннов, Олексій Сергійович Хомічак, Любомир Михайлович |
Keywords: | електроактивований розчин електроліз фарш рибний рибні відходи electroactivated solution electrolysis fish wastes mince fish кафедра технології цукру і підготовки води кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Патент на корисну модель № 54784 U Україна, A23K 1/10, A23B 4/12, A22C 25/00. Спосіб консервування фаршу рибного кормового / О. С. Віннов, Л. М Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201005761 ; заявл. 12.05.2010 ; опубл. 25.11.2010, Бюл. № 22. |
Abstract: | Спосіб консервування фаршу рибного кормового включає подрібнення рибних відходів, дрібної риби та риби, відсортованої при виготовленні харчової продукції. Фарш змішують з морською водою або розчином хлориду натрію 0,3 % у кількості 4-6 %, піддають електролізу при густині електричного струму 200-400 А/м2 до досягнення фаршем рН 3, фасують та закупорюють. A method for preserving feed minced fish includes mincing fish wastes, small-sized fish and fish sorted by making food products. The minced fish is mixed with seawater or a solution of sodium chloride 0.3 % in an amount of 4-6 %, subjected to electrolysis at an electric current density of 200-400 A/m2 up to achieving pH 3 by the minced fish, prepacked and closed. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19953 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.