DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961

Название: Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)
Другие названия: Sugar beet jam (Patent for a utility model № 54346)
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Писарєв, Максим Григорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Bandurenko, Galina
Pysarev, Maxim
Homichak, Lubomir
Ключевые слова: лимонна кислота
аскорбінова кислота
повидло
цукровий буряк
кафедра технології цукру і підготовки води
аскорбиновая кислота
сахарная свекла
citric acid
jam
ascorbic acid
sugar beet
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.
Краткий осмотр (реферат): Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. Повидло из сахарной свеклы содержит пюре овощное, сахар и лимонную кислоту. В качестве пюре содержит пюре из сахарной свеклы и дополнительно содержит аскорбиновую кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
54346.pdf94,75 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback