Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.
Опис
Ключові слова
лимонна кислота, аскорбінова кислота, повидло, цукровий буряк, ascorbic acid, citric acid, jam, sugar beet, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.