Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Назва: Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Писарєв, Максим Григорович
Ключові слова: лимонна кислота
аскорбінова кислота
повидло
цукровий буряк
ascorbic acid
citric acid
jam
sugar beet
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54346.pdf94.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.