Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бандуренко, Галина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Хомічак, Любомир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Писарєв, Максим Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-31T08:36:49Z | - |
dc.date.available | 2015-03-31T08:36:49Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Патент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961 | - |
dc.description.abstract | Повидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | лимонна кислота | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | повидло | uk_UA |
dc.subject | цукровий буряк | uk_UA |
dc.subject | ascorbic acid | uk_UA |
dc.subject | citric acid | uk_UA |
dc.subject | jam | uk_UA |
dc.subject | sugar beet | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології цукру і підготовки води | uk_UA |
dc.subject | кафедра технології консервування | - |
dc.title | Повидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346) | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.