Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorПисарєв, Максим Григорович-
dc.date.accessioned2015-03-31T08:36:49Z-
dc.date.available2015-03-31T08:36:49Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 54346 U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004079 ; заявл. 07.04.2010 ;опубл. 10.11.2010, Бюл. № 21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19961-
dc.description.abstractПовидло з цукрового буряку містить пюре овочеве, цукор та лимонну кислоту. Як пюре містить пюре з цукрового буряку та додатково містить аскорбінову кислоту. A sugar beet jam comprises vegetable puree, sugar and citric acid. It comprises sugar beet puree as the puree and is supplemented with ascorbic acid.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectлимонна кислотаuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectповидлоuk_UA
dc.subjectцукровий бурякuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectcitric aciduk_UA
dc.subjectjamuk_UA
dc.subjectsugar beetuk_UA
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки водиuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleПовидло з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 54346)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54346.pdf94.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.