Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20028
Title: Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту (Патент на корисну модель № 86092)
Authors: Пешук, Людмила Василівна
Бандуренко, Галина Михайлівна
Штик, Ірина Іванівна
Дидюк, Олена Юріївна
Іванова, Тетяна Миколаївна
Keywords: пюре
ківі
м’ясо
маринування
сік
puree
marinating
kiwi
meat
pickling
juice
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
кафедра технології консервування
Issue Date: 2013
Citation: Патент на корисну модель № 86092 U Україна, A23L 1/31. Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту / Пешук Л. В., Бандуренко Г. М., Штик І. І., Дидюк О. Ю., Іванова Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 2013 08416 ; заявл. 04.07.2013 ; опубл. 10.12.2013, Бюл. № 23.
Abstract: Спосіб виробництва делікатесного м'ясного продукту включає підготовку сировини. Сировиною є жиловане м'ясо диких тварин. Формування виробу проводять із жилованого м'яса вручну, на філейному м'язі роблять три поздовжні надрізи, закладаючи у утворені отвори смужки яловичини, огорнені шпиком. Маринування проводять при співвідношенні м'ясо : маринад 1:1 - 1:1,1 протягом 24-27 годин із використанням маринаду, до складу якого входить 18-25 % термічно обробленого соку чи пюре ківі. Охолоджують готові вироби. A method for making a special meat product includes preparing raw material. Trimmed meat of wild animals is the raw material. Forming of the product is carried out of the trimmed meat by hand, on a loin muscle three longitudinal cuts are made, putting beef strips wrapped by lard into the formed openings. Marinating is carried out at a ratio of meat : marinade of 1:1 - 1:1.1 in the course of 24-27 hours using a marinade, the composition of which comprises 18-25 % of thermally treated kiwi juice or puree. The ready products are cooled.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20028
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86092.pdf150.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.