Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
Малежик, Іван Федорович
Бессараб, Олександр Семенович
Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах. The experimental data of carrot pomace convective drying method, infrared rays and microwave field and β-carotene content in the resulting product.
Опис
Ключові слова
β-каротин, сушіння, морква, β-carotene, carrot, food drying, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник ХНТУСГ ім. Петра Василенка. - Харків, 2014. – Вип. 152. – С. 150-156.