Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені експериментальні дані з сушіння морквяних вичавок конвективним способом, інфрачервоними променями та в полі НВЧ, а також вміст β-каротину в отриманих продуктах. The experimental data of carrot pomace convective drying method, infrared rays and microwave field and β-carotene content in the resulting product.
Опис
Ключові слова
β-каротин, сушіння, морква, β-carotene, carrot, food drying, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник ХНТУСГ ім. Петра Василенка. - Харків, 2014. – Вип. 152. – С. 150-156.