Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20095
Title: Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства
Other Titles: The advantages of using electronic menu modern facilities restaurants
Authors: Купневич, Марина Василівна
Павлюченко, Олена Станіславівна
Машовець, М.
Mashovets, M.
Pavliuchenko, Elena
Kupnevych, Marina
Keywords: електронне меню
продажі
обслуговування
электронное меню
продажи
обслуживания
electronic menu
sales
service
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2015
Citation: Купневич, М. Переваги використання електронного меню в сучасних закладах ресторанного господарства / М. Купневич, М. Машовець, О. Павлюченко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 249-250.
Abstract: На сучасному етапі розвитку ресторанного господарства одним з вагомих маркетинговим інструментів, який дозволяє підвищити рівень продажів є меню. Нині значно зросла кількість закладів, які намагаючись мінімізувати витрати часу на обслуговування, запроваджують так звані е-Мешд (тобто електронні меню). Серед основоположників електронних меню можна виділити: австралійський ресторан Global Mundo Tapas у пригороді Сіднея; ресторан Pan Asian у Лондонському районі Soho; японська компанія Aska ТЗ та ізраїльська фірма Conceptic. На современном этапе развития ресторанного хозяйства одним из весомых маркетинговым инструментов, который позволяет повысить уровень продаж является меню. В настоящее время значительно возросло количество учреждений, пытаясь минимизировать затраты времени на обслуживание, вводят так называемые е-Мешд (т.е. электронные меню). Среди основоположников электронных меню можно выделить: австралийский ресторан Global Mundo Tapas в пригороде Сиднея; ресторан Pan Asian в Лондонском районе Soho; японская компания Aska ТС и израильская фирма Conceptic. At the present stage of development of the restaurant industry a significant marketing tool that can increase sales is the menu. Currently, significantly increased the number of institutions that attempt to minimize the time spent on maintenance, introduce the so-called e-Meshd (ie electronic menu). Among the founders of electronic menu are: Australian Global Mundo Tapas restaurant in a suburb of Sydney; Pan Asian restaurant in London's Soho; Japanese company Aska vehicle and Israeli firm Conceptic.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20095
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
128.pdf126.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.