Енергетичні імпульси в харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

До числа важливих чинників подальшого удосконалення енерго і масообмінних процесів в харчових технологіях відносяться технології використання високоенергетичних імпульсів та внутрішніх енергетичних ресурсів матеріальних потоків, що пов'язане з необхідністю їх термодинамічних трансформацій. В статті наведені порівняльні характеристики методів трансформації енергетичних ресурсів, можливості їх досягнення на основі запропонованих схем, методики визначення енергетичних потенціалів.

Опис

Ключові слова

масообмінні процеси, вакуумна обробка, енергетичні потенціали, массообменные процессы, вакуумная обработка, энергетические потенциалы, mass transfer processes, vacuum treatment, energy potentials, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Енергетичні імпульси в харчових технологіях / А. І. Соколенко, К. В. Васильківський, А. А. Палаш, І. Ф. Максименко // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2012. - № 47. – С. 73-78.

Зібрання