Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20163
Title: Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів
Other Titles: Using ingredients of plant origin in the technology spreads
Authors: Петрина, Алла Богданівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Грек, Олена Вікторівна
Petrina, Alla
Onopriichuk, Olena
Grek, Olena
Keywords: спред з наповнювачем
борошно рисове екструдоване
жиро- та водоутримуюча здатністі
спред с наполнителем
мука рисовая экструдированная
жиро- и водоудерживающая способность
spread with filling
rice flour extruded
fat- and water-holding capacity
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Петрина, А. Б. Використання інгредієнтів рослинного походження в технології спредів / А. Б. Петрина, О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології імені С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11, № 3 (42). – С. 289–295.
Abstract: Досліджено функціонально-технологічні властивості різних видів борошна у поєднанні з молочною сировиною: форми зв’язків, що виникають при взаємодії таких інгредієнтів з жиром рослинного і тваринного походження та вологою молочної основи (молока знежиреного). Исследованы функционально-технологические свойства различных видов муки в сочетании с молочным сырьем: формы связей, возникающие при взаимодействии таких ингредиентов с жиром растительного и животного происхождения, а также с влагой молочной основы (молока обезжиренного). Investigated functional and technological properties of different types of flour in combination with raw milk: form relationships arising from the interaction of these ingredients with the fat of vegetable and animal origin, as well as moisture milk base (skim milk).
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20163
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vikor_rosl_ing_v_tehn_spredov.pdf263.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.