Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20233
Title: Новітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукції
Other Titles: New technologies ensuring aseptic state food
Authors: Максименко, Ірина Фаддеївна
Білик, Олена Анатоліївна
Maksymenko, Irina
Bilyk, Olena
Keywords: новітні технології
харчова продукція
асептичний стан
новые технологии
пищевая продукция
асептический состояние
latest technology
food products
aseptic condition
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2015
Citation: Максименко, І. Ф. Новітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукції / І. Ф. Максименко, О. А. Білик // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 42-44.
Abstract: Вибір напрямків досягнення асептичного стану продукції потребує інформації про її термодинамічні та фізико-хімічні характеристики, рівень мікробіологічного забруднення, складу та особливостей мікрофлори. Очевидно, що порушення асептичного стану тісно пов’язано з відповідною підготовкою вхідних сировинних потоків, трансформацією матеріальних потоків, санітарним станом навколишнього середовища і обслуговуючого персоналу, додержанням заданих режимів теплового оброблення тощо. Выбор направлений достижения асептического состояния продукции требует информации о ее термодинамические и физико-химические характеристики, уровень микробиологического загрязнения, состава и особенностей микрофлоры. Очевидно, что нарушение асептического состояния тесно связано с соответствующей подготовкой входных сырьевых потоков, трансформацией материальных потоков, санитарным состоянием окружающей среды и обслуживающего персонала, соблюдением заданных режимов тепловой обработки и тому подобное. Choosing towards achieving aseptic condition product requires data on the thermodynamic and physical and chemical characteristics, the level of microbiological contamination, composition and characteristics of microorganisms. Obviously, abuse aseptic condition is closely linked with the relevant training input commodity flows, the transformation of material flows, Environmental Health and staff, compliance with specified heat treatment regimes and so on.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20233
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf149.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.