Новітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукції
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вибір напрямків досягнення асептичного стану продукції потребує інформації про її термодинамічні та фізико-хімічні характеристики, рівень
мікробіологічного забруднення, складу та особливостей мікрофлори. Очевидно, що порушення асептичного стану тісно пов’язано з відповідною підготовкою вхідних сировинних потоків, трансформацією матеріальних потоків, санітарним станом навколишнього середовища і обслуговуючого персоналу, додержанням заданих режимів теплового оброблення тощо.
Choosing towards achieving aseptic condition product requires data on the thermodynamic and physical and chemical characteristics, the level of
microbiological contamination, composition and characteristics of microorganisms. Obviously, abuse aseptic condition is closely linked with the relevant training input commodity flows, the transformation of material flows, Environmental Health and staff, compliance with specified heat treatment regimes and so on.
Опис
Ключові слова
новітні технології, харчова продукція, асептичний стан, latest technology, food products, aseptic condition, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Максименко, І. Ф. Новітні технології забезпечення асептичного стану харчової продукції / І. Ф. Максименко, О. А. Білик // Новітні технології пакування : матеріали доповідей ХI Науково-практичної конференції молодих вчених. – К. : НУХТ, 2015 - С. 42-44.