DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20257

Название: Features of Criomodification Types of Starch
Другие названия: Властивості кріомодифікованих типів крохмалю
Авторы: Danilevich, Olexandra
Smirnova, Elizabeth
Данілевич, Олександра В.
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Ключевые слова: starch
criomodification type
adsorbent
крохмаль
кріомодифікований тип
крахмал
криомодифицированный тип
адсорбент
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Danilevych, O. Features of Criomodification Types of Starch / O. Danilevych, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015. - Ч. 4. – С. 260–261.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20257
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Smirnova.pdf10,06 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback