Features of Criomodification Types of Starch

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

starch, criomodification type, adsorbent, крохмаль, кріомодифікований тип, крахмал, криомодифицированный тип, адсорбент, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Danilevych, O. Features of Criomodification Types of Starch / O. Danilevych, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015. – К.: НУХТ, 2015. - Ч. 4. – С. 260–261.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced