Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20268
Title: Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту
Other Titles: An innovative method for determining the porosity of the food
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Дащинська, Ольга Андріївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Petrusha, Oksana
Daschynska, Olga
Arsenieva, Larisa
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
пористость
хлебобулочная продукция
цифровое изображение
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Дащинська, О. Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту / Оля Дащинська, Оксана Петруша, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 63.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Проведенные исследования использования цифрового изображения для установки пористости пищевых продуктов на примере хлебобулочных изделий. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20268
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Part 1-63.pdf239.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.