Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20268
Title: Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Дащинська, Ольга Андріївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Keywords: пористість
хлібобулочна продукція
цифрове зображення
porosity
bakery products
digital image
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Дащинська, О. Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту / Оля Дащинська, Оксана Петруша, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 63.
Abstract: Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20268
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Part 1-63.pdf239.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.