Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів. Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.

Опис

Ключові слова

пористість, хлібобулочна продукція, цифрове зображення, porosity, bakery products, digital image, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дащинська, О. Інноваційний метод визначення пористості харчового продукту / Оля Дащинська, Оксана Петруша, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 63.