Раціональне використання поліолу мальтитолу в суміші з фруктозою при виробництві оздоблювального напівфабрикату пінодраглеподібної структури

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті встановлено можливість раціонального використання поліолу мальтитолу при виробництві пінодраглеподібного оздоблювального напівфабрикату типу «суфле» для тортів і тістечок. Досліджено реологічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів на основі мальтитолу, фруктози та суміші мальтитолу з фруктозою. The article under consideration discloses the possibility of maltitol efficient application in manufacturing decorative semifinished product having souffle type foam and jelly structure for cakes and pastries. The article gives prominence to the research as regards the rheological properties of decorative semi-finished products produced on the basis of maltitol, fructose and maltitol-fructose mixture.

Опис

Ключові слова

цукровий діабет, мальтитол, фруктоза, реологія, тиксотропія, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, pancreatic diabetes, maltitol, fructose, rheology, thixotropy

Бібліографічний опис

Дорохович, А. М. Раціональне використання поліолу мальтитолу в суміші з фруктозою при виробництві оздоблювального напівфабрикату пінодраглеподібної структури / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, О. В. Гончарук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2014. – Т. 20, № 4. – С. 233–241.

Зібрання