DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20314

Название: Impact of artichoke powder on pasta technology and quality
Другие названия: Вплив порошку топінамбура на технологію й якість макаронних виробів
Авторы: Rozhno, Oleksandr
Dovgun, Irina
Рожно, Олександр Васильович
Довгун, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: pasta
artichoke
макаронні вироби
топінамбур
макаронные изделия
топинамбур
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Rozhno O. Impact of artichoke powder on pasta technology and quality / O. Rozhno, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 81 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 270–271.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20314
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Rozhno.pdf136,99 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback