Impact of artichoke powder on pasta technology and quality
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
pasta, artichoke, макаронні вироби, топінамбур, макаронные изделия, топинамбур, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Rozhno O. Impact of artichoke powder on pasta technology and quality / O. Rozhno, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 270–271.