Impact of artichoke powder on pasta technology and quality

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

pasta, artichoke, макаронні вироби, топінамбур, макаронные изделия, топинамбур, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Rozhno O. Impact of artichoke powder on pasta technology and quality / O. Rozhno, I. Dovgun // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 81-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015 – Ч. 4. – С. 270–271.