Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The study of physicochemical properties of suspensions of polysaccharides in a wide range of mechanical stress and temperature are important in justifying the technological conditions of production of quality food.
Опис
Ключові слова
polysaccharides, starch, polimorphic, transformation, полісахариди, крохмаль, поліморфний, перетворення, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Mank, V. Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides / V. Mank, O. Melnyk, V. Bakhmach // Ukrainian Journal of Food Science. – Ukraine, Kyiv, 2014. – Р. 236-242.