Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The study of physicochemical properties of suspensions of polysaccharides in a wide range of mechanical stress and temperature are important in justifying the technological conditions of production of quality food.

Опис

Ключові слова

polysaccharides, starch, polimorphic, transformation, полісахариди, крохмаль, поліморфний, перетворення, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Mank, V. Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides / V. Mank, O. Melnyk, V. Bakhmach // Ukrainian Journal of Food Science. – Ukraine, Kyiv, 2014. – Р. 236-242.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced