Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The study of physicochemical properties of suspensions of polysaccharides in a wide range of mechanical stress and temperature are important in justifying the technological conditions of production of quality food.
Опис
Ключові слова
polysaccharides, starch, polimorphic, transformation, полісахариди, крохмаль, поліморфний, перетворення, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Mank, V. Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides / V. Mank, O. Melnyk, V. Bakhmach // Ukrainian Journal of Food Science. – Ukraine, Kyiv, 2014. – Р. 236-242.