Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба

Ескіз недоступний

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті теоретично обґрунтовано необхідність збагачення залізом продуктів з борошна та досліджено вплив неорганічних і органічних носіїв двовалентного заліза на перебіг технологічного процесу виробництва хліба. The article deals with the theoretic substantiation of importance of iron-enriched products out of the flour and the effect of the organic and inorganic Fe2+-compounds to the technological process of bread production.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби антианемічного призначення, залізодефіцитна анемія, носії двовалентного заліза, збагачені залізом хлібобулочні вироби, фортифіковані хлібобулочні вироби, фортифікація залізом, antianemic bakery products, iron deficiency anemia, Fe2+-compounds, iron-enriched bakery products, fortified bakery products, iron fortification, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Губеня, В. О. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11(48). - С. 13-18.

Зібрання