Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
Ескіз недоступний
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті теоретично обґрунтовано необхідність збагачення залізом продуктів з борошна та досліджено вплив неорганічних і органічних носіїв двовалентного заліза на перебіг технологічного процесу виробництва хліба.
The article deals with the theoretic substantiation of importance of iron-enriched products out of the flour and the effect of the organic and inorganic Fe2+-compounds to the technological process of bread production.
Опис
Ключові слова
хлібобулочні вироби антианемічного призначення, залізодефіцитна анемія, носії двовалентного заліза, збагачені залізом хлібобулочні вироби, фортифіковані хлібобулочні вироби, фортифікація залізом, antianemic bakery products, iron deficiency anemia, Fe2+-compounds, iron-enriched bakery products, fortified bakery products, iron fortification, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Губеня, В. О. Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба / В. О. Губеня, Л. Ю. Арсеньєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2008. - № 11(48). - С. 13-18.