What is gluten and how it is harmful

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

Автори

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The article is devoted to the study of genetic disease control – particularly celiac disease. The disease is characterized by protein intolerance of cereals - gluten. For preventive and therapeutic nutrition the use of food products made with gluten-free germinated cereals is proposed.

Опис

Ключові слова

protein, gluten, celiac disease, disease, food products, gluten-free, germination, grain, білок, глютен, целіакія, захворювання, безглютенові продукти, пророщування, зерно, белок, целиакия, заболевание, безглютеновые продукты, проращивание, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Mukoid, R. What is gluten and how it is harmful / R. Mukoid // Inżynieria i technologia. Współczesna nauka. Nowy wygląd : zbiór raportów naukowych. – Warszawa : Diamond trading tour, 2015. – S. 31–34.

Зібрання