What is gluten and how it is harmful
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The article is devoted to the study of genetic disease control – particularly celiac disease. The disease is characterized by protein intolerance of cereals - gluten. For preventive and therapeutic nutrition the use of food products made with gluten-free germinated cereals is proposed.
Опис
Ключові слова
protein, gluten, celiac disease, disease, food products, gluten-free, germination, grain, білок, глютен, целіакія, захворювання, безглютенові продукти, пророщування, зерно, белок, целиакия, заболевание, безглютеновые продукты, проращивание, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Mukoid, R. What is gluten and how it is harmful / R. Mukoid // Inżynieria i technologia. Współczesna nauka. Nowy wygląd : zbiór raportów naukowych. – Warszawa : Diamond trading tour, 2015. – S. 31–34.