What is gluten and how it is harmful
Файли
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The article is devoted to the study of genetic disease control – particularly celiac disease. The disease is characterized by protein intolerance of cereals - gluten. For preventive and therapeutic nutrition the use of food products made with gluten-free germinated cereals is proposed.
Опис
Ключові слова
protein, gluten, celiac disease, disease, food products, gluten-free, germination, grain, білок, глютен, целіакія, захворювання, безглютенові продукти, пророщування, зерно, белок, целиакия, заболевание, безглютеновые продукты, проращивание, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Mukoid, R. What is gluten and how it is harmful / R. Mukoid // Inżynieria i technologia. Współczesna nauka. Nowy wygląd : zbiór raportów naukowych. – Warszawa : Diamond trading tour, 2015. – S. 31–34.