Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Науково обґрунтовано розробку нових видів печива для дітей хворих на фенілкетонурію. Research based development of new kinds of cookies for children with PKU.

Опис

Ключові слова

діти, сhildren, печиво, biscuits, амінокислоти, amino, фенілкетонурія, phenylketonuria, функціональні продукти, functional foods, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Муляр, О. Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну / О. Муляр, О. Шидловська, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 442–444.