Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Науково обґрунтовано розробку нових видів печива для дітей хворих на фенілкетонурію.
Research based development of new kinds of cookies for children with PKU.
Опис
Ключові слова
діти, сhildren, печиво, biscuits, амінокислоти, amino, фенілкетонурія, phenylketonuria, функціональні продукти, functional foods, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Муляр, О. Розробка продуктів функціонального призначення зі зниженим вмістом фенілаланіну / О. Муляр, О. Шидловська, Т. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80-ї Ювілейної міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 442–444.