Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20505
Title: Спосіб отримання квашеної капусти (патент на винахід № 108446)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна
Сахаренко, Оксана Олександрівна
Keywords: капуста
лимонна кислота
ферментація
інвертний сироп
мед
аскорбінова кислота
cabbage
citric acid
fermentation
invert syrup
honey
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Issue Date: 2014
Citation: Патент на винахід № 108446 U Україна, A23B 7/10. Спосіб отримання квашеної капусти / Г. М. Бандуренко, О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко ; заявник НУХТ. – № a 2014 02571 ; заявл. 14.03.2014 ; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.
Abstract: Спосіб отримання квашеної капусти включає інспекцію, очищення, шаткування, фасування й трамбування з періодичним пересипанням сіллю та прянощами, пригнічування, ферментацію, доброджування та зберігання. Капусту після шаткування витримують 1-3 хвилини в охолодженому до температури 18-24°C інвертному сиропі концентрацією 5-10%, після чого додають 1-3% соку ферментованої капусти з розчиненими у ньому 0,05-1% меду, 0,01-0,02% аскорбінової та 0,01-0,02% лимонної кислоти до маси капусти. Method of producing sauerkraut includes inspection, cleaning, shredding, packaging and tamping with periodic pouring salt and spices, suppression, fermentation and storage. Cabbage shredding stand after 1-3 minutes in a refrigerated invert syrup concentration of 5-10% with a temperature of 18-24°C, then add 1-3% fermented cabbage juice with dissolved in it 0,05-1% honey 0,01 -0,02% ascorbic and citric acid 0,01-0,02% by weight of cabbage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20505
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
108446.pdf236.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.