Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20537
Title: Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни
Authors: Сіднєва, Жанна Костянтинівна
Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту
харчові продукти
продовольча безпека
міжнародні стандарти
контроль якості
food products
food security
international standarts
quality control
Issue Date: 2015
Citation: Сіднєва, Ж. К. Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Стратегічні детермінанти формування стійкого розвитку АПК України : кол. моногр. – Умань : Сочінський, 2015. – С. 172 – 177.
Abstract: Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20537
Appears in Collections:Колективні монографії, розділи з колективних монографій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2Food products quality.pdf148.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.