Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни.
The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.
Опис
Ключові слова
кафедра економіки праці та менеджменту, харчові продукти, продовольча безпека, міжнародні стандарти, контроль якості, food products, food security, international standarts, quality control
Бібліографічний опис
Сіднєва, Ж. К. Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Стратегічні детермінанти формування стійкого розвитку АПК України : кол. моногр. – Умань : Сочінський, 2015. – С. 172 – 177.