Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуті питання оцінки якості харчування та її вплив на продовольчу безпеку країни. The questions assessing the quality of food and its impact on food security are considered.

Опис

Ключові слова

кафедра економіки праці та менеджменту, харчові продукти, продовольча безпека, міжнародні стандарти, контроль якості, food products, food security, international standarts, quality control

Бібліографічний опис

Сіднєва, Ж. К. Якість харчової продукції – передумова забезпечення продовольчої безпеки країни / Ж. К. Сіднєва, Т. В. Рибачук-Ярова // Стратегічні детермінанти формування стійкого розвитку АПК України : кол. моногр. – Умань : Сочінський, 2015. – С. 172 – 177.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced