Red and white meat
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
meat, м'ясо, kinds of meat, види м'яса, виды мяса, read and white meat, червоне та біле м'ясо, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Lytvynenko, Daria Red and white meat / D. Lytvynenko, A. Kolomiiets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 –24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – Ч. 4. – С. 288 - 289.