Red and white meat
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
meat, м'ясо, kinds of meat, види м'яса, виды мяса, read and white meat, червоне та біле м'ясо, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Lytvynenko, Daria Red and white meat / D. Lytvynenko, A. Kolomiiets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23 –24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015 р. – Ч. 4. – С. 288 - 289.