DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20584

Название: Varieties of food additives in the contemporary human diet
Другие названия: Різновиди харчових добавок в сучасному раціоні людини
Авторы: Levchenko, Katerina
Strizhnova, Marianna
Левченко, Катерина
Стрижньова, Маріана Юріївна
Ключевые слова: food processing
taste enhancement
food additives
food preservation
обробка їжі
покращення смаку
харчові добавки
зберігання їжі
обработка еды
улучшение вкуса
пищевые добавки
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2015
Библиографическое описание: Levchenko, K. Varieties of food additives in the contemporary human diet / K. Levchenko, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : матеріали 81-ї міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів : тези доповідей, 24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. 4. - С. 306-307.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20584
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
333.pdf189,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback