Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній публікації наведені дані досліджень м’ясних маринованих напівфабрикатів, а також встановлено оптимальний термін маринування м’яса в залежності від співвідношення основних компонентів маринувальної суміші. This publication presents research data marinated meat semi-finished products, as well as the optimum period of marinating meat, depending on the ratio of major components marinoware mixture.

Опис

Ключові слова

кислоти, м’ясо дикого кабана, технологія, мариновані напівфабрикати, acid, meat of wild boar, technology, marinated semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності / Т. М. Іванова, І. І. Штик, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23-24 квітня 2015. - К. : НУХТ, 2015. – С. 261.