Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даній публікації наведені дані досліджень м’ясних маринованих напівфабрикатів, а також встановлено оптимальний термін маринування м’яса в залежності від співвідношення основних компонентів маринувальної суміші.
This publication presents research data marinated meat semi-finished products, as well as the optimum period of marinating meat, depending on the ratio of major components marinoware mixture.
Опис
Ключові слова
кислоти, м’ясо дикого кабана, технологія, мариновані напівфабрикати, acid, meat of wild boar, technology, marinated semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Технологія виготовлення м’ясних маринованих напівфабрикатів з акцентом вишуканості та функціональності / Т. М. Іванова, І. І. Штик, І. І. Гагач, Л. В. Пешук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей, 23-24 квітня 2015. - К. : НУХТ, 2015. – С. 261.