DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20673

Название: Technology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable raw
Другие названия: Технологія збивної десертної продукції з використанням пюре із плодоовочевої сировини
Авторы: Yeremchuk, Inna
Mykhailova, Nelia
Koretska, Iryna
Pushka, Olga
Єремчук, Інна
Bondar, Natalia
Корецька, Ірина Львівна
Пушка, Ольга Сергіївна
Бондар, Наталія Петрівна
Михайлова, Неля Олексіївна
Єремчук, Інна
Ключевые слова: легкий десерт
добавки та цукор
отримане яблучне пюре
утворення пухкої маси
пектин
самбук
легкий десерт
добавки и сахар
полученное яблочное пюре
образование пышной массы
sambuc
light dessert
additives and sugar
resulting applesauce
formation of lush weight
pectin
кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра іноземних мов професійного спрямування
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Technology of churned dessert products using puree with fruit and vegetable raw / N. O. Mykhailova, I. Yeremchuk, N. Bondar and other // Modern Technologies in the Food industry. - 2014 : Proceedings of the International Conference : Technica-Info, 2014. – 422 p. - P. 323-329.
Краткий осмотр (реферат): У зв’язку зі стрімким розвитком туризму, в Україні з кожним роком зростає частка закладів ресторанного господарства, готельно-ресторанних комплексів, оздоровчих центрів. Тому розширення асортименту продукції підвищеної харчової цінності стосується саме закладів ресторанного господарства. Об’єктом досліджень була обрана десертна солодка продукція з повітряною структурою типу самбук, з використанням пюре із натуральної плодоовочевої сировини. Due to the rapid development of tourism in Ukraine a good deal of restaurants, hotel and restaurant complexes, wellness centers increase every year. Therefore, expanding of the range of high nutritional value products applies mostly to restaurant institutions. Sweet dessert product with air structure of sambuc type and using of fruit and vegetable puree from natural raw materials was chosen as an object of the research. В связи со стремительным развитием туризма, в Украине с каждым годом растет доля заведений ресторанного хозяйства, гостинично-ресторанных комплексов, оздоровительных центров. Поэтому расширение ассортимента продукции повышенной пищевой ценности касается именно заведений ресторанного хозяйства. Объектом исследований была выбрана десертная сладкая продукция из воздушной структурой типа самбук, с использованием пюре из натурального плодоовощного сырья.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20673
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
3.3.pdf390,29 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback