Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проаналізовано закордонні досягнення в сфері розроблення екологічних продуктів.
Опис
Ключові слова
їстівна упаковка, съедобная упаковка, edible packaging, йогурт, yogurt, інновація, инновация, innovation, екологія, экология, environment, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Дудкіна, О. О. Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки / О. О. Дудкіна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 315.