Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано закордонні досягнення в сфері розроблення екологічних продуктів.

Опис

Ключові слова

їстівна упаковка, съедобная упаковка, edible packaging, йогурт, yogurt, інновація, инновация, innovation, екологія, экология, environment, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дудкіна, О. О. Екологічні харчові продукти з використанням безвідходних технологій упаковки / О. О. Дудкіна // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів VII Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – С. 315.